загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

7 дивних порад, як зберегти здоров'я

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Розглянемо сім незвичайних порад, які допоможуть зберегти здоров'я.

М'ятний чай бореться з гормональними проблемами

Через свої антиандрогенні властивості м'ятний чай може бути ефективним засобом для жінок, які страждають від гормональних проблем, включаючи акне і ріст волосся на обличчі, впевнені турецькі дослідники. Вони виявили, що вживання двох чашок чаю м'яти в день знижує рівень чоловічих статевих гормонів в організмі, що може бути гарною новиною для жінок, які приймають ліки, в тому числі гормональні контрацептиви, з метою контролю надлишкового росту волосся ( гірсутизм ), або акне .

Лайм справляється з головним болем

Тим , хто часто страждає від головних болів або мігрені, слід спробувати лайм. На думку дослідників цей фрукт є відмінним природним засобом, який допомагає полегшити симптоми головного болю. Все, що потрібно зробити при головному болю - розрізати лайм навпіл і втирати в лоб або частину голови, яка болить.

Жувальна гумка прискорює роботу мозку

Якщо у тебе немає можливості випити кави, а тобі потрібно бути зосередженою, пожуй жувальну гумку. Фахівці з Університету Ковентрі виявили, що м'ятна жувальна гумка знижує втому, а результати інших наукових досліджень говорять про те, що жувальна гумка допомагає поліпшити результати тестів і підвищує запам'ятовуваність на 35 відсотків.

Мед - ліки від сінної лихоманки

Сінна лихоманка є проблемою для багатьох. Однак, якщо ти хочеш перемогти поліноз не покладаючись на антигістамінні, спробуй мед. Дослідники відзначають , що прийом ложки меду на день є ефективним ліками від алергії.

Бруд зміцнює імунітет

Багато з нас намагаються уникнути контакту з брудом і бактеріями зі страху захворіти. Звичайно, підтримувати стандарти гігієни важливо , але контакт з невеликою кількістю бруду може бути навіть корисний для здоров'я. Згідно з результатами вишукувань, вплив дружніх бактерій в грунті може реально зміцнити імунну систему, а також полегшити депресію, що робить садівництво ідеальної діяльністю, яка стимулює імунітет.

Мелатонін відповідає за настрій

Щоб відчувати себе щасливішими, вимкни нічник. До вечора у багатьох з нас псується настрій або виникає почуття пригніченості. Як з'ясували вчені, причиною тому може бути світло, включене у нічний час. Воно пригнічує вироблення мелатоніну, гормону, що регулює настрій, який проводиться тільки в темний час доби. Щоб не відчувати себе розбитою, повісь на вікна щільні штори, вимикай всі джерела світла перед сном, в тому числі і телевізор.

Чесність запобігає головним болям та біль у горлі

Якщо ти регулярно страждаєш від головного болю і болю в горлі, можливо ти говориш занадто багато "безневинної" брехні? ! Звичайно, час від часу ми всі не до кінця чесні, проте багатьох епізодів брехні можна і не допускати. Дослідники з Університету Нотр -Дам стверджують, що брехня шкідлива для здоров'я через стрес, який ми при цьому отримуємо. Результати їх дослідження говорять про те, що стан людей, які страждали від занепокоєння, головних болів і болів горлі, покращився, коли вони скоротили кількість брехні.

До списку новин