загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ось кілька способів, як уникнути сезонної депресії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В осінній період наш настрій знаходить далеко не на високій позначці. Щоб в осінню пору уникнути апатії і не впасти в депресію, ми повинні заряджати наше тіло тими компонентами, яких воно так потребує в цей час року.

Нижче представлений список продуктів, які допоможуть легше перенести зміну сезону і будуть тримати вас у відмінному тонусі.

Сезонні овочі. Навесні, влітку і восени краще свіжі, а взимку - відварні, запечені або квашені.

Сир або бринза. Кальцій, білки, легкозасвоювані корисні жири (засвоюються майже повністю, не відкладаючи на талії) - всього цього в них у надлишку.

Сухофрукти хороші і ситні, але для того, щоб поповнити запас енергії, їх потрібно зовсім небагато. Причому хороші і імпортні курага і чорнослив, і сушені фрукти з бабусиної саду. Ізюм зміцнює нервову систему, сушені яблука допомагають нормалізувати гормональний фон, а курага сприяє спалюванню жиру.

Дієтичні хлібці - ними можна хрустіти і самі, і з легкими намазками, особливо хороший нежирний м'який сирок.

Ряжанка трохи жирніша від кефіру - і це єдине її дієтичне але. В іншому вона також зручна для перекусу на роботі, корисна і смачна.

Яблучні чіпси - як покупні, так і саморобні. Приготувати їх можна в сушарці або духовці. Для цього яблука нарізають тонкими смужками, викладають на деко, устелений папером, і сушать у духовці при мінімальній температурі і відкривши дверцята 3-4 години. У таких чіпсах немає жирів і зайвих калорій - зате багато корисного пектину (необхідний для нормалізації водно-жирового обміну в організмі).

Свіжі ягоди. Гарні завжди, але особливо в період між 15.00 і 17.00. Саме в цей час, згідно з вченням про біоритми, рівень цукру в організмі падає, і нас починає нестримно тягнути на солоденьке.

До списку новин