загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Підступний «Корвалол»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Улюблені ліки пенсіонерів СРСР – «Корвалол» – заборонили в США, Італії, Обєднаних Арабських Еміратах, Великобританії, Польщі, Німеччині, Литві, Норвегії, Швеції та Фінляндії. Засіб, який приймається від болю в серці  та як заспокійливе, небезпечний для здоров’я і може викликати звикання.

Це один із найстаріших препаратів, що продаються на українському ринку ліків. Рецепт розроблено в 1912 році в Німеччині. Він найдоступніший за ціною з усіх заспокійливих.

За словами авторів дослідження, «Корвалол» небезпечний тим, що в його складі є люмінал, або фенобарбітал. Останній, як відомо, вважається похідною барбітурової кислоти, є психотропною речовиною, пригнічує ЦНС, а також викликає залежність.

Тому, в разі виявлення у вас на митниці в одній із цих країн пляшечки з препаратом, ви так чи інакше ризикуєте потрапити за ґрати за перевезення заборонених психотропних засобів.

Тривале застосування «Корвалолу» може істотно вплинути на когнітивні здібності людини, підвищує ризик отруєння, яке здатне значно погіршити роботу печінки, нирок та інших внутрішніх органів.

Після відміни препарату пацієнту стає зле, він відчуває потребу в постійному збільшенні дози. Ця залежність більше виявляється в тих, хто приймає «Корвалол» та алкоголь одночасно. Потрібно пам’ятати, що ліки не можна вживати, будучи напідпитку. Також «Корвалол» не рекомендується застосовувати на свій розсуд, а тільки за призначенням лікаря.

До списку новин