загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені: хатня робота шкодить жіночому здоров'ю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені з США прийшли до висновку, що найбільше від навантажень страждає серцево-судинна система жіночого організму.

Дослідники провели опитування понад 100 чоловіків і жінок, які ходять на роботу, і з'ясували, що ті, хто додатково взяв на себе клопоти з оплати рахунків, закупівлі продуктів, прибирання приміщень, набагато частіше страждають від підвищеного артеріального тиску. Багато в чому це пов'язано з тим, що таким людям просто не залишається часу на те, щоб відпочити і зайнятися собою.

Це призводить до серйозного емоційного навантаження, яке виливається у стреси та депресії. Головними джерелами підвищення артеріального тиску визнані прибирання, приготування їжі та обов'язок робити регулярні закупівлі. Всі ці заняття призводять до перманентного стресу, пов'язаного з постійним тиском відповідальності та бажанням якомога краще виконувати свої обов'язки.

В меншій мірі впливають на здоров'я: оплата комунальних рахунків, ремонт автомобіля, а також планування сімейного бюджету. Це пов'язують з тим фактом, що такі проблеми найчастіше очікувані та нерідко вирішуються спільно.

До "безпечних" домашніх обов'язків вчені віднесли тільки турботу про дітей і тварин.

До списку новин