загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чотири несподівані причини, чому жінки зраджують

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вважалося, що саме чоловікам притаманно зраджувати – але, згідно з недавнім дослідженням, присвяченому зрадам, влаштованим британським шлюбним бюро "Кава і компанія", сучасні жінки зраджують більше, ніж чоловіки.

Із 3000 опитаних жінок, понад 20 відсотків зізналися у зраді. Так само, у "Великому чоловічому" опитуванні 2010 року та "Великому жіночому" опитуванні  2010 року, які були проведені за сприяння сайту AskMen.com, 5 відсотків жінок зізналися у зраді у порівнянні з менше ніж 3 відсотками чоловіків, які також визнали провину.

Психологи Ґайл Зальц і Келлі Уолес, головний кореспондент на ivillage.com, завітали на програму “Today Show”, щоб розкрити причини сплеску жіночої невірності. Хоча самотність і прагнення відчувати себе затребуваною, є, як правило, основними винуватцями зрад, учасниками розмови виявлено ще інші чотири несподівані мотиви.

Помста

 

Жінка, з якою повелись несправедливо, може вчинити зраду, як відплату чоловікові.

«Якщо чоловік зрадив, то дружина може навіть і не хотіти зраджувати, але вважатиме, що це єдиний шлях, щоб чоловік усвідомив, якого болю він їй завдав», - каже пані Уоллес.

Якщо у жінки є лише одна мета: завдати болю своєму партнерові, то зрада - це безпомилковий шлях до досягнення мети. За словами Боні Уейл, кандидата філософських наук з сайту DoctorBonnie.com, чоловіки не настільки емпатичні, як жінки, тому вони, зазвичай, не спроможні співчувати та переживати такий же біль, хіба що це буде стосуватися саме них.

Але якщо жінки прагнуть зцілити стосунки або самі себе - зрада заради помсти навряд чи зрівняє рахунки.

«Зрадивши одного разу, вона, зрештою, почуватиметься винною, - розповідає Солтц на Ток-шоу. - Це у будь-якому разі руйнуватиме сімейні стосунки, і всі заплатять високу ціну».

Вони хочуть, щоб їх спіймали

 

Жінки у нещасливих шлюбах чи стосунках можуть використовувати зраду, як засіб для втечі. Уоллес визначила такого роду невірність, як роман для закінчення стосунків.

«Є такі нещасні у шлюбі жінки, особливо у сім‘ї з дітьми, які почуваються занадто винними, щоб сказати першими «я хочу припинити це», - каже пані Уоллес. - Вони хочуть мати для цього підставу».

Оскільки чоловіки менш схильні пробачити невірність, вони будуть швидше за все ініціювати розрив, пом'якшуючи своїм дружинам вину від втрати стосунків або сім'ї.

Розпочатий роман також може дати гарантію, що жінка не залишиться самотньою після розпаду шлюбу.

«Жінка заводить подібні романи, щоб було до кого піти, коли вона захоче завершити існуючі стосунки,  - говорить Солтц. - Це – дієвий засіб для досягнення їхньої мети».

Повторне переживання минулого

 

Коли існуючі стосунки натикаються на проблеми, жінка може повернутися до свого екс-бойфренда за розрадою.

«Іноді перегортання сторінок свого маленького записничка - простий спосіб знайти секс-партнера, який тимчасово зробить так, щоб жінка почувалася краще», -  розповіла експерт з стосунків Сет Майерс, д.н., психолог з Лос-Анджелесу.

У багатьох випадках цей тип невірності не має на меті знову розпочати стосунки або викликати назовні почуття до її минулого коханця, у цьому випадку метою є прагнення відчути себе тією жінкою, якою вона була під час їхнього союзу.

«Повернення у минуле дозволяє жінці почуватись знову живою і жаданою, - говорить Уейл. - Це робить її молодшою, більш безтурботною, сексуальною та привабливішою».

Мало не смертельний досвід

 

Передсмертні переживання не завжди зближують двох партнерів.

Жінки, які пережили доленосні травми - в результаті нещасного випадку, чи хвороби - можуть насправді переосмислити свої життєві прерогативи і почати шукати когось поза своїм шлюбом.

«Коли ти зустрічаєшся віч-на-віч з власною смертю, то починаєш піддавати сумніву все - свою роботу, друзів, сім'ю і своїх партнерів», - каже пані Уоллес.

Життя вже не здається нескінченним, і жінки можуть зраджувати, щоб по максимуму скористатися тим часом, що залишився, особливо якщо партнер не підтримував  свою жінку під час важких випробувань.

До списку новин