загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Корисні звички для здоров’я організму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Звичка № 1. Не варто зациклюватися на кількості калорій і величині порцій. Навпаки , витратьте ваш час на пошук корисних продуктів і рецептів , які вам до смаку .

Звичка № 2. Змінюйте все поступово . Не варто сідати на дієту « з понеділка ». Радикальні зміни тільки нашкодять вашому організму. Пам'ятайте , основна мета - це здорове харчування , а не швидкоплинна дієта , після якої все буде як раніше.

Звичка № 3. Візьміть за звичку вживати якомога більше чистої, негазованої води і давати вашому організму помірні фізичні навантаження. Вода виганяє токсини і шкідливі речовини. А спорт допоможе нормалізувати загальний тонус організму.

Звичка № 4. Можна їсти більше , але потроху. Таке харчування дозволить наїстися , але не переїсти.

Звичка № 5 . Ніколи не їжте швидко! Насолоджуйтесь їжею і ретельно її пережовуйте. Навіть якщо у вас мало часу, краще їсти повільно і трохи менше , ніж швидко і більше.

Звичка № 6 . Прислухайтеся до свого організму. Якщо ви наїлися , зупиніться і почекайте. Сигнал про насичення надходить у мозок не відразу , а поступово.

Звичка № 7 . Краще повноцінно поснідати і перекушувати весь день , ніж нічого не їсти , а потім добре  повечеряти.

Звичка № 8 . Не їжте ночами . Час між вечерею і сніданком має становити не менше 12-16 годин.

Звичка № 9. Їжте свіжу рослинну їжу та пийте молоко. Спробуйте привчити себе вживати  якомога більше фруктів і овочів. Їжа рослинного походження - це джерело вітамінів , потужний антиоксидант і , до того ж , низькокалорійний продукт. Зелені овочі , такі як салат латук , брокколі , цвітна капуста , кабачки , пекінська капуста містять в собі кальцій , магній , залізо , калій , цинк і вітаміни А , С, Е і К.

Дуже важливо вживати вітаміни в натуральному , а не хімічному вигляді. Вітаміни, що надходять в організм з фруктів і овочів , діють у комплексі з мінералами та іншими мікроелементами. Такий комплекс вкрай складно згенерувати штучним шляхом.

До списку новин