загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як отримати ідеальний колір волосся: Три секрети чудового кольору волосся

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сивіти -  це нормально для людини, а дехто з нас взагалі не переймається через це. Оскільки багато жінок обожнює фарбувати волосся і кожен четвертий - шостий тиждень із задоволенням відмовляється від сивої реальності. Жінка швидше відмовиться від цукру, хліба, вина, перш ніж забуде улюблену фарбу. Деякі жінки притримуються свого оригінальні відтінку, а інші (наприклад, як я) обирають очевидну «підробку». У будь-якому випадку жінки отримують задоволення навіть просто сидячи з волоссям у фользі або обмазані пінистою блискучою кашкою та чекаючи, коли колір закріпиться. Коли це нарешті стається, жінка виходить з салону або ванни (залежно від того, чи вона користується послугами професіонала, або робить це сама) посміхаючись, як супермодель. Але коли мова заходить про косметичну підтримку № 1, три питання неминуче з'являються у наших думках. Я попросила Марі Робінсон, власницю «Салону Марі Робінсон» в Нью-Йорку, колориста супер- зірок, таких як Кейт Вінслейт, Ума Турман, Марсіа Крос, Рене Зеллвегер і Аннет Бенін, а також директора «Клерол Колор» про їхню думку та поради щодо підтримання краси волосся.

1. Чи мій колір настільки хороший, наскільки це можливо? Іноді нам цікаво, чи колір такий вдалий, як ми цього очікуємо.

Марі :  Якщо ви користуєтеся послугами одного і того ж майстра протягом тривалого часу, знайдіть ще одну «пару очей», щоб об'єктивно оцінити ваш теперішній колір. Це допоможе отримати свіжий погляд. Я завжди запитую у клієнтів, як вони почуваються, оскільки настрій - це значний фактор. Менопауза, деякі медикаменти за рецептом та хвороби, особливо проблеми з щитовидною залозою, а також дієта і стиль життя, можуть суттєво вплинути на ваше волосся ... і також вплинути на ваш настрій і, як наслідок, на ваш зовнішній вигляд. Ви можете відчувати, що волосся зараз стало рідшим, сухішим, розкуйовдженим, позбавленим об'єму. Зміна кольору волосся і оновлення щоденних процедур догляду за ним може допомогти. Вдала зміна кольору волосся одразу освіжить тон вашої шкіри.

Луі :  Я погоджуюся! Вам не обов'язково потрібно міняти колориста або салон. Навіть у одному і тому ж салоні, хороший колорист повинен забути про свою гордість і порадитись з колегою щодо свіжих ідей. Якщо ви фарбуєте волосся в домашніх умовах, відвідайте кілька салонів краси для консультації щодо кольору, щоб отримати підтвердження вашого вибору або корективи, щоб потім вам не довелося мати справу з почервонінням, лущенням, жовтим або виснаженим кольором шкіри і коричневими плямами на додачу до змін у вигляді волосся. Ви вже припинили засмагання (будемо сподіватися) або перестали відвідувати солярій і хочете змінити ваш колір волосся і макіяж. Той же відтінок світло-русявого кольору, який ви мали у 35 років, не пасуватиме у 55.

2. Що змусить волосся виглядати свіжим? Довге волосся? Пряма, гладка текстура?

Марі : Волосся, яке виглядає здоровим - ключовий момент. Волосся і його колір виглядатиме здоровішим, якщо ви його трішки вкоротите. Колір та зачіска повинні гармоніювати в цілому. Правильно підібрана зачіска може допомогти приховати залисини і надати об‘єму рідкому волоссю. До того ж колір, особливо світлий, забезпечить додаткову густоту. Світліший відтінок додає фізичного об'єму і текстури, створює пишніший вигляд волосся.

Луі : Збереження довгого, скуйовдженого, тонкого волосся додає років вашому обличчю. Ви знаєте, що більшість знаменитостей з червоної доріжки, яким вже за сорок, виглядають як Попелюшки завдяки нарощеному волоссю? Роки екстремального обмеження у харчуванні або просто виснажливих дієт, гормональні зміни, застосування фенів та хімічне оброблення погіршують вже і так пошкоджений, жалюгідний, перепечений і пофарбований вигляд. Вам не потрібно обирати надто коротку довжину волосся, а саме: довжина до ключиць вважається «короткою» версією довгого, яка пасує більшості жінок і підкреслює красу кольору. Ви можете обрати каскадну зачіску, підстригти чуба або надати скуйовдженості для створення сучасного вигляду. Ваше волосся повинне прикрашати риси вашого обличчя! Гладеньке волосся насправді відбиває більше світла та виглядає більш блискучим, а відповідно здоровішим, а значить і молодшим! На це питання відповідь дано!

3. Які засоби слід використовувати? Чи потрібно мені двадцять тюбиків, банок і пляшечок на полиці?

Марі : Збереження  здоров'я волосся є найбільш важливим фактором. Здорове волосся утримує колір краще, ніж сухе, пористе пошкоджене волосся, тому це якраз те, чого вам потрібно уникати. Прозорі або на основі білого крему засоби для догляду за волоссям допоможуть фарбованим блондинкам зберігати насичений колір, щоб він не міняв відтінок, не знебарвлювався і не ставав зеленкуватим.

Луі : Використовуйте засоби з написом «зволожуючі», які призначені для живлення і захисту фарбованого волосся. Інгредієнти, виготовлені з рослинної сировини, протеїни, кераміди і вітаміни допомагають компенсувати наслідки впливу високої температури і хімічних речовин, зміцнити волосся і розгладити волосину для сяючого вигляду. Використовуйте кондиціонер, який не потрібно змивати або захисну сироватку, глибоко кондиціонуйте волосся двічі на тиждень живильними масками для волосся і запитайте стиліста про альтернативи для випрямляння та щоденного сушіння феном. Зібране у хвіст волосся і сухий шампунь можуть допомогти обходитись без використання фену. Вам потрібен зволожуючий шампунь і кондиціонер (такий, що не змивається), маска, крем для моделювання або спеціальна сироватка і сухий шампунь. Готово!

Переклад з англійської.

Здійснив Роман Олійник, директор відділу з міжнародних відносин.

До списку новин