загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Медики: ліки від хронічного запалення - запорука вічної молодості

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Саме запалення є каталізатором артритів, хвороби Альцгеймера та цукрового діабету

Запалення в організмі саме по собі, навіть за відсутності якихось серйозних захворювань, може спричинити серйозні розлади фізіологічних функцій. І таким чином воно вкорочує активний вік людини, коли вона вільна від серйозних хронічних хвороб. Відповідно, якщо наука навчиться контролювати запалення – вона зможе віднайти ще один рецепт молодості.

Про це в своєму останньому дослідженні пишуть медики з Єльської школи медицини.

Саме запалення є каталізатором багатьох вікових недуг, як-от: артритів, хвороби Альцгеймера та цукрового діабету.

Доктор Тодд Песек із Клівленда в США займається альтернативною медициною. Він запевняє, що саме по собі запалення не є хворобою. Але з віком організм втрачає здатність переборювати запалення й відновлювати внутрішній баланс.

"Запалення саме по собі не є хворобою. Воно навіть потрібне нашому організму, коли йдеться про розтягнуте сухожилля, ушкодження шкіри на колінах чи на ліктях. У таких випадках запалення лікує, а проблеми виникають тоді, коли воно стає хронічним, коли в організмі втрачається баланс", – зауважує медик.

Єльські вчені дослідили рецептор Nlrp3, який спричинює обумовлені запаленням функціональні розлади в людському організмі. Крихкість кісток, через які можуть траплятися часті переломи, порушення рівня цукру в крові та забудькуватість і повільність мислення – усе це прояви таких розладів здоров'я.

Що старшою стає людина, то більші зміни відбуваються у її клітинах, у відповідь на них імунна система викликає запальні процеси по всьому організму.

Один із авторів дослідження, професор медицини та імунології Вішва Діп Діксіт зауважує, що важливо зясувати, чи здатні медики контролювати рецептори, які спричинюють функціональні розлади.

Якщо це так, то, відповідно, можна буде зупиняти запалення, а разом із ним і усувати одну з вікових передмов для серйозних недуг, які дошкуляють людям у літньому віці.

До списку новин