загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені пов'язали довжину кінцівок, розмір грудей і наявність лисини з хронічними хворобами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Про підвищеноий ризик серйозних захворювань можуть говорити зовсім несподівані речі. Наприклад, чоловіки, які мають лисину, на третину частіше стикаються з ішемічною хворобою серця. На думку японських фахівців, в особливій небезпеці знаходяться чоловіки, облисівші в ранньому віці, пише The Times of India .

Якщо ж у жінки маленький об'єм стегон (менше 60 сантиметрів) , то вона ризикує заробити ішемічну хворобу серця і померти раніше відведеного терміну , переконані датські вчені . За їх словами , малий відсоток м'язової тканини в цій зоні може також призвести до діабету 2- го типу.

Ще новини для жінок: коли вказівний палець коротше безіменного , збільшується в два рази ймовірність розвитку остеоартриту колінних суглобів. Вся справа у зниженій концентрації естрогену , пов'язаної з цими двома чинниками. А ось , за даними Брістольського університету , якщо в довжину жіночі ноги становлять максимум 74 сантиметри , то обов'язково будуть підвищені показники чотирьох ензимів , які говорять про наявність хвороби печінки.

У свою чергу , короткі руки ( коли від кінчиків пальців на одній руці до кінчиків пальців на інший менш півтора метрів ) пов'язані з хворобою Альцгеймера у жінок. Можливо , короткі руки зв'язані з недостатньою поживністю дитячого раціону. А брак поживних речовин на стадії розвитку мозку і нервової системи заклали основу для зниження когнітивних здібностей в подальшому.

Великі груди , навпаки, не є позитивним моментом . Дослідження 16000 жінок показало : генетичні мутації , пов'язані з регулюванням естрогену в організмі , стоять як за ростом клітин грудей , так і за зростанням пухлин.

До списку новин