загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Незамінні продукти цієї осені та зими

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як зробити зимову дієту різноманітною і корисною?

Пропонуємо п'ять продуктів, які допоможуть без втрат для здоров'я пережити зиму:

Гранати

Гранати містять антиоксиданти, фруктозу, лимонну кислоту, вони насичені каротином, вітамінами С, РР, вітамінами групи В. Всі ці речовини необхідні для підтримки і зміцнення нашого імунітету. Гранатовий сік містить натрій, магній, фосфор, кальцій, залізо та інші мінеральні речовини. Гранатовий сік нормалізує шлунковий сік, має загальнозміцнюючу дію.

Цитрусові

Грейпфрути, апельсини, лимони та інші цитрусові містять каротин, вітаміни С, РР, В2, дуже багаті кальцієм, калієм, ефірними маслами, клітковиною і органічними кислотами. Великий вміст вітаміну С робить ці плоди важливою ланкою в комплексній профілактиці респіраторних захворювань, бореться з вірусами, паразитами і мікробами.

Часник

Часник багатий алліцином і фітонцидами, які володіють яскраво вираженими бактерицидними властивостями, є потужним засобом боротьби з зимовими хворобами. Часник має властивість нейтралізувати так звані вільні молекули, які є основою багатьох інфекцій. Часник містить унікальний склад поживних речовин: вітамін С, вітаміни групи В, вуглеводи, ефірні олії, ферменти, фосфор, магній, кальцій, хлор, йод та інші мікроелементи.

Капуста

В магазинах можна знайти кілька видів капусти: брюссельська, кольорова, морська капуста, брокколі. Всі види капусти ідеально підходять для зими. Наприклад, запас йоду в зимовий період може бути заповнений ламінарією (морською капустою). Капуста багата вітамінами С, В, каротином. Капуста також містить вітамін U, який допомагає в лікуванні захворювань шлунка, виразки дванадцятипалої кишки, коліту, гастриту і розладів кишечнику.

Картопля

Це корисний продукт на нашому столі, оскільки він містить вуглеводи (крохмаль), 2% білка, 0,3 % жирів. Ще міститься в бульбах білок, багатий амінокислотами. Картопля містить велику кількість калію (568мг на 100г сирої картоплі), фосфору (50 мг), велика кількість кальцію і заліза. Бульбини містять вітаміни В2, В6, С, D, Е, РР, К, фолієву кислоту, каротин і органічні кислоти, які зміцнюють тіло і імунітет у зимовий період.

Взимку наш організм гостро потребує вітамінів та мікроелементів, які ми можемо отримати зі свіжих фруктів і овочів. Для захисту організму від різних захворювань в зимовий час включіть вище перелічені продукти у ваше щоденне меню.

До списку новин