загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Корисні продукти для людей за 40

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

1. Кисломолочні продукти з низькою жирністю. Сир, творог, молоко та інші продукти цієї групи забезпечують організм амінокислотою метіоніном. Ця кислота сприяє виведенню з печінки зайвих жирів. Молочні продукти забезпечують організм кальцієм,якого особливо потребують жінки, оскільки під час менопаузи вони втрачають велику кількість цього мінералу.

2. Бобові та зернові культури забезпечують організм рослинними білками, клітковиною і вуглеводами. Вони є джерелом вітамінів групи В і магнію. Даний мінерал необхідний організму для підтримки нормальної роботи серця і судин, а магній покращує роботу кишечника, допомагаючи тим самим уникнути запорів.

3.Наше здорове і правильне харчування не обходиться і без овочів (картопля, кабачки, капуста, гарбуз, томати, огірки, морква, редис і ін ), фрукти (банани, апельсини, яблука і т. д.) і ягоди (кавун, абрикоси, вишні, смородина, полуниця, чорниця і т. д.) є цінними джерелами вітамінів А, Е і С, відомими антиоксидантами. Крім усього в цих продуктах міститься калій - мінерал, без якого не може працювати серцевий м'яз, внаслідок чого з'являються збої артеріального тиску і постійне відчуття втоми. Щоб овочі та фрукти віддали організму максимум свого корисного вмісту, їх необхідно їсти сирими. При необхідності можна їх готувати на пару або запікати.

4. Морська риба і морепродукти - багате джерело йоду і кислот омега-3, які є перевіреним засобом профілактики хвороб серця і судин. Крім того, поліненасичені кислоти омега-3 сприяють красі волосся і шкіри.

5. І звичайно ж здорове харчування не обходиться без дієтичного м'яса. Це, перш за все, яловичина, індичка і курка і кролик. Вони збагачують організм білком, який необхідний м'язовій масі, а також залізом, дефіцит якого призводить до анемії, розладу гостроти зору, проблем з травленням і ослаблення імунітету. Готувати нежирне м'ясо бажано на пару. Можна також гасити його або запікати в духовці. Не можна їсти м'ясо у великих кількостях. Надлишок білка в раціоні може призвести до остеопорозу. У день необхідно споживати до 60 г білка.

6. Соєві продукти просто необхідні для здоров'я жінкам, яким за 40. Вченим вдалося з'ясувати, що збалансоване правильне харчування разом із соєю допомагає боротися з такими неприємними проявами клімаксу, як приливи жару. У сої міститься особлива речовина - ізофлавон, яка є своєрідною компенсацією дефіциту естрогену. Випивайте 2 склянки соєвого молока або з'їдайте 30 г сиру тофу в день. Це полегшить стан протягом менопаузи.

7. Яйця - найцінніший продукт, який постачає нашому організму білок лютеїн, необхідний для гарного зору. Вчені також стверджують, що для профілактики раку матки необхідно в свій раціон включити хоча б 5 яєць на тиждень. Яйця також запобігають появі тромбів в судинах. Однак зловживати цим продуктом не рекомендується.

До списку новин