загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Газована вода змінює обмін речовин за місяць

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Щоденне споживання солодкої газованої води призводить до того, що м'язи використовують вуглеводи як паливо, а не підшкірний жир.

Дослідники всього світу не вперше говорять про шкоду солодкої газованої води. Фахівці Університету Бангора і Університету Юти довели, що це так. Згідно з їхніми дослідженнями, часте вживання солодкої води призводить до того, що організм використовує вуглеводи, а не жири як паливо. Це дослідження було опубліковано в журналі European Journal of Nutrition.

Робота складалася з двох етапів: експеримент на людях і на окремих м'язових клітинах.

11 чоловіків і жінок 20-років протягом місяця пили газовану воду щодня. Кожен учасник вів помірний спосіб життя. До і після досвіду вчені робили аналіз крові, брали пункцію м'язової тканини, а також проводили аналіз обміну речовин.

Одночасно окремі м'язові клітини були «посаджені» на солодку дієту.

У обох випадку вчені встановили порушення метаболізму: прискорення метаболізму вуглеводів, збільшення швидкості розщеплення глюкози, освіти ліпідів, а також жирів.

Отримані дані доводять, що часте вживання газованої води призводить м'язи в такий же стан, як у людей з ожирінням і діабетом 2 типу. Доктор Курбіс, який очолив дослідження, говорить, що заклопотаність з приводу вживання солодкої газованої води не безпідставна. Справа в тому, що м'язи втрачають свою здатність спалювати жири, а це призводить до підвищення рівня цукру в крові і, як наслідок, до ожиріння. Причому, ризик ожиріння виникає не миттєво, а в майбутньому, тому що у організму відбувається звикання.

Доктор вважає, що кожна країна повинна вжити відповідних заходів з приводу солодкої води, причому це стосується не тільки газованої води, а й підсолоджених фруктових соків. А поки немає державних заборон, то кожен повинен сам замислитися з приводу свого здоров'я. Якщо ви відчули спрагу і мрієте про склянку газованої води, то подумайте добре і налийте склянку простої води.

Володимир Романюк

До списку новин