загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українцям продають постільну білизну зі смертельно небезпечними барвниками

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Токсини в білизні можуть коштувати українцям здоров'я.

Постільна білизна очолює рейтинг найнебезпечніших хатніх речей. Людина майже половину життя проводить в ліжку. Якщо білизна токсична – людина може отримати тяжкі хвороби та навіть, банально, прокинутися пофарбованою, йдеться в сюжеті Території обману. "Ви можете лягти і зранку прокинутися з синім або червоним обличчям. Дешеві фарбники вони токсичні. Вбираються через шкіру та кров", - розповідає експерт. Тим часом на базарах українцям за шалені гроші продають дуже токсичну постіль. Там можна знайти невідомий молдавський матеріал з назвою "Бумбак". На ринку він продається за 100-200 гривень, хоча його справжня ціна – 75. І це з натяжкою.

Сертифікатів якості на таку продукцію не існує в природі. Хоча продавці кажуть, що вони є. "Немає в мене ніяких сертифікатів. Самі дивіться, треба чи ні. Я зайнятий", - так лаконічно пояснює власник точки.

Така постіль не тільки шкодить шкірі. Токсини з неї легко передаються в організм. Крім того, вона легко займиста, а дим з нею дуже отруєний. Щоб вибрати правильну постіль, потрібно слідувати простим правилам: Перед купівлею перевірте – чи відповідає комплект заявленим розмірам на упаковці. Чи вказана адреса виробника і який склад тканини.

Якщо є можливість - підпаліть клаптик – натуральна тканина згорає, як папір. Синтетична – плавиться. Візьміть шматок паперу і потріть тканину – якщо слідів не лишилося – білизна безпечна. І пам'ятайте: будь-який комплект білизни, який ви купили – спочатку треба випрати.  І лише потім на нього лягати.

До списку новин