загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

15 продуктів, які продовжують життя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Захист від діабету: Малина

У малині міститься антоціан (рослинний пігмент), який підтримує вироблення інсуліну і контролює рівень цукру в крові, тим самим захищаючи від діабету.

Захист від раку кишечника: Зелений або білий чай

Одна чашка на день у два рази знижує ризик захворювання раком кишечника. Антиоксиданти, що містяться в чаї, звані катехінами, пригнічують розвиток ракових клітин.

Захист шкіри: Морквина

Вчені Національного інституту з досліджень ракових захворювань США виявили, що у людей, які споживають велику кількість каротину (пігменти, що містяться в моркві ), в 6 разів менше ймовірність розвитку раку шкіри.

Захист для серця: Лосось

Споживання природних жирів, наприклад, в лососеві або оливковій олії, підвищує рівень холестерину ЛВП. Крім того, в лососеві міститься велика кількість жирних кислот омега -3, які запобігають серцево - судинні захворювання.

Захист кісток: Креветки

Креветки багаті на вітамін В12, який робить кістки більш міцними і грає важливу роль в розвитку нових клітин. Крім цього, креветки є джерелом вітаміну D, важливого інгредієнта у складі кісток.

Захист від раку грудей: Цілісне зерно

Згідно з дослідженням, жінки, які отримують не менше 30 г цільного зерна в день, в 2 рази менше схильні до захворювання раку легенів. Чашка каші з чорницею - кращий захист від раку грудей.

Контролер кров'яного тиску: Варена картопля

Споживання калію (досить 400 г вареної картоплі, але обов'язково картоплю їсти зі шкіркою!) істотно знижує кров'яний тиск.

Найкращий захист для зубів: Сир

Дослідники виявили, що 10 г сиру Чеддер, Гауда або Моцарелла в день знижує рівень рН, що запобігає появі пошкоджень зубів.

Кращий захисник зору: Шпинат або салат- латук

Національний інститут здоров'я з'ясував, що у тих, хто споживає лютеїн ( знайдений в зелені ), на 43 % менше ймовірність дегенерації жовтої плями.

Еліксир молодості: Червоне вино

Окислювальний стрес відіграє головну роль в старінні, а антиоксиданти в червоному вині, резерватроли, допомагають продовжити життя, шляхом нейтралізації хвороботворних вільних радикалів. Піно Нуар : в одній склянці цього вина міститься найбільше резерватрола.

Відновлення волосся: Яловичина

Залізо в м'ясі стимулює оновлення та відновлення волосся. Крім того, яловичина багата на цинк, який запобігає випаданню волосся.

Захист від раку простати: Часник

Компоненти, що знаходяться в часнику, знижують ймовірність захворювання на рак простати на 50%.

Захист від раку легенів: Грейпфрут

Грейпфрут в день знижує розвиток раку легенів на 50%. У грейпфруті міститься нарингін, який допомагає знизити рівень ензимів, що провокують розвиток ракових клітин.

Контроль рівня холестерину: Оливкова олія

Антиоксиданти, що містяться в оливковій олії, підвищують рівень холестерину ЛВП (хорошого ) і знижують рівень холестерину ЛНП ( поганого ). А також оливкова олія є відмінним захистом проти серцево - судинних захворювань.

 

Кращий стимулятор роботи мозку: Кава

Крім того, що кава дає заряд бадьорості на 90 хвилин, чашка кави вранці - джерело антиоксидантів, які запобігають розвитку хвороби Альцгеймера більш ніж на 60 %.

До списку новин