загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

8 природних антибіотиків, які успішно замінюють аптечні ліки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ось 8 (і більше) продуктів, які мають властивості природних антибіотиків.

1. Астрагал — він є загальним тонізуючим засобом для тіла. Астрагал використовувався протягом тисяч років у китайській медичній практиці для зміцнення імунної системи і протидії фізичному, розумовому і емоційного стресу. Дослідження показали, що він може бути дуже ефективним при лікуванні застуди, захищаючи печінку і тримаючи віруси на відстані.

2. Цибуляце відмінна їжа, її дегустація має як антибактеріальний, так і антисептичний ефект. Якби людина могла смоктати сиру цибулю, то вважається, що сталося б зцілення, так як компоненти цього овоча можуть висмоктувати хворобу прямо з тіла. Ви навіть можете розмістити деяку кількість порізаної цибулі у Вас на кухні, щоб захиститися від небажаних бактерій і зберегти у всьому вашому будинку здоров'я. При змішуванні з соком лайма і декількох інших натуральних компонентів, цибуля навіть показала ефект з викорінення стійких до антибіотиків бактерій кишкової палички. Цибуля володіє і іншими корисними властивостями, що зміцнюють здоров'я .

3. Капуста — один з хрестоцвітних овочів. Капуста має протимікробні властивості, які можуть вбити всі види хворобливих бактерій. Антибіотичні властивості капусти збільшуються під час її ферментації (квашення).

4. Мед. Хоча мед завжди використовували для боротьби з інфекціями, вчені тільки недавно визначили один секретний інгредієнт в ньому, який робить його природним антибіотиком, оскільки він вбиває небажані бактерії. Це білок, що зветься дефенсин-1, який бджоли додають до меду, коли його виробляють. Він робить те, що звучить як перебільшення — робить вашу імунну систему повністю захищеною від хвороб.

5. Кисломолочні продукти. Засіявши ваш кишечник хорошими мікробами, які можна знайти практично у всіх ферментованих продуктах ви можете зберегти вашу імунну систему досконалою. Якщо ви ще не чули, що ваш здоровий кишечник забезпечує близько 80% від вашого загального імунітету до хвороб, то ви повинні розуміти, наскільки важливо забезпечити хорошими бактеріями ваш організм.

6. Кориця. Іноді її ще називають «смертельним» природним антибіотиком, кориця використовувалася в медицині протягом століть. Чиста, реально з Цейлону, кориця може навіть зупинити атаку E.Coli на самому початку. Це уперта бактерія, яка викликає багато захворювань. Експерти з державного університету в Канзас-Сіті виявили, що кориця не тільки виступає в якості природного антибіотика, в ній повно антиоксидантів, які допомагають їй стимулювати імунну систему у багатьох відношеннях.

7. Шавлія. Ця трава є прекрасним природним рішенням для хвороб верхніх дихальних шляхів. Вона також може допомогти з хворобами шлунка, зменшити лихоманку природним чином і допомогти при застуді та грипі.

8. Чебрець. І, листя чебрецю і масло — дуже ефективні природні антибіотики. Сполуки, що знаходиться в олії чебрецю,—- тимол мають також антимікробні, протигрибкові і антипротозойні властивості.

Є й інші природні антибіотики. Ось їх список:

Розмарин, коріандр, кріп , гірчичне зерно, аніс, базилік, лимонний бальзам, дикий Індиго, Ехінацея, оливкове листя, куркума, кайенский перець, Колоїдне срібло, Екстракт насіння грейпфрута, часник, імбир, масло орегано.

Маючи таку велику пропозицію від матері-природи для лікування захворювань природним чином, з усіма її вітамінами, мінералами і фітонутрієнтами, одержувані з харчуванням, навіщо ж ми тоді обираємо хіміопрепарат в аптеці? Ці природні засоби також коштують недорого, і багато хто може їх собі дозволити, щоб використовувати в якості профілактичної медицини.

До списку новин