загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

5 емоцій, які негативно впливають на ваше здоров'я

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Австрійський вчений, фахівець в галузі психології та психосоматики, Вольфганг Грубер провів дослідження, в ході якого він спостерігав за добровольцями у кількості двох тисяч протягом п'яти років.

Підбивши підсумки, було виділено 5 найшкідливіших для здоров'я почуттів.

Заздрість

Було з'ясовано, що у заздрісників вище ризик виникнення інфаркту в 2,5 рази, ніж у людей, які раді чужим успіхам. Вчений назвав заздрість отрутою для людського серця.

Ревощі

Дослідження показало, що ревнощі ведуть до порушення гормонального статусу організму і перш за все, зменшує вироблення статевих гормонів, зокрема тестостерону, що є причиною розвитку чоловічої імпотенції. Почуття ревнощів притаманне дріб'язковим людям.

Самобичування

Як було показано, почуття провини до себе підвищує ймовірність розвитку онкологічних процесів. Люди, що займаються самобичуванням, частіше хворіють на простудні захворювання, більше схильні до інфекцій і сприймають це як належне. А вчені стверджують, що здоров'я на 80 % залежить від психологічного стану людини.

Жалість до себе

Жалість до себе веде до виникнення проблем з печінкою, збільшується вироблення ацетилхоліну - гормону слабкості, знижується вміст цукру в крові, виникають проблеми з прийомом їжі.

Жадібність

У жадібних людей часто виникають проблеми з травленням, може виникнути булімія або анорексія. Почуття жадібності часто межує з недоречним марнотратством.

До списку новин