загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Догляд за протезами - тест засобів догляду за протезами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На сьогоднішній день багато хто не любить говорити про проблему протезів і пов'язаний з ними гігієнічний догляд. Незалежний інститут, який проводить експертизу та порівняльний аналіз споживчих товарів у Німеччині, ґрунтовно зайнявся цією темою і протестував 11 продуктів для догляду за протезами. Для того, щоб ретельно очистити свої зубні протези, ми зібрали найважливіші критерії, які слід при цьому брати до уваги.

Знімні протези слід настільки ж ретельно чистити, як і свої власні зуби. На жаль, багато хто не знає про це, а тому не роблять цього ретельно і достатньо часто. Хто хочете спростити цей процес, той мусить регулярно використовувати засоби для очищення. На сьогоднішній день незалежним інститутом вже доведено до відома, що піддослідні хімічні агенти очищують протези так само добре, як і зубна щітка.

Хід тесту

Для того, щоб дослідити шлях, яким хімічні сполуки виконують свою роботу, незалежний інститут поділив 30 учасників на дві групи. Обидві групи були змушені протягом дня чистити протези не належним чином: лише промиваючи їх в чистій воді. Далі одна група врешті-решт отримала завдання почистити протез з допомогою зубної щітки. Інша ж група повинна була використовувати спеціальний засіб для протезів у вигляді таблеток. Тест показав, що обидва методи ґрунтовно очистили наліт, який назбирався за день.  Лише один засіб для догляду був здатний очистити наліт з протезу учасника тесту краще, ніж це зробила щітка. Тут ідеться про засіб під назвою  Fitty Dent.

Завдання поставлені перед засобами

Очищувачі повинні видаляти як зубний наліт, так і бактерії і неприємні запахи. Це вам вдасться лише тоді, якщо ви правильно застосовуватимете таблетки. Власне не дозволяється залишати ваш протез у водяному розчині на більше ніж вісім годин. Тому що після цього виникає власне ефект, якого ви швидше планували  б позбутися, використовуючи ці речовини: починають розмножуватися бактерії. З іншої сторони, вам не слід залишати ваші зубні протези на довше ніж вісім годин у сухому місці, оскільки вони можуть насправді пересохнути і втратити форму.

Очищення протезу - як це робиться:

Щоб отримати свій протез насправді чистим, неважливо, чи ви використовуєте спеціальний засіб, чи зубну щітку. Вам слід звернути увагу лише на те, щоб ви ніколи не використовували зубну пасту з абразивними часточками - вони можуть подряпати зубні протези. У цих мізерно маленьких подряпинах потім розмножуються  бактерії та відкладається наліт.

В основному вам потрібно ґрунтовно чистити протези лише раз на день. Чи це з допомогою засобів для очищення, чи щіткою - вибір залишається за вами. Важливим також є той факт, щоб ви прополоскали протез у чистій воді після кожного прийому їжі для того, щоб на ньому не залишалося жодних решток страв. Також після занурення у водяний розчин з засобом, ви всерівно завжди мусите прополоскати протез у чистій воді.

При регулярному чищенні завжди особливо ґрунтовно очищуйте місця, де протез лягає на ясна. Там  наліт, зазвичай, осідає особливо щільно. Та не лише область для ясен у вашому протезі, але і власне поверхню ясен та язик слід неодмінно чистити, щоб позбутися бактерій у ротовій порожнині.

Переможець тесту: blend-a-dent

Серед одинадцяти тестованих продуктів Бленд-а-Дент показав себе як найкращий засіб для очищення протезів. І в опції знищення бактерій, і позбавлення від плям цей продукт отримав оцінку дуже добре (1,0). Загалом у підсумку blend-a-dent отримав оцінку за якість: добре (1,7).

Наш висновок:

Байдуже, чи ви чистите протези спеціальними засобами, чи зубною щіткою, обидва методи однаково добре підходять для них. Ви просто повинні завжди звертати додаткову увагу на те, чи ви ґрунтовно чистите ваші власні ясна та язик.

Переклад з німецької.

Здійснив Роман Олійник, директор відділу з міжнародних відносин.

До списку новин