загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як корисно і недорого харчуватися?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Деякі помиляються, що здорове харчування потребує великих витрат. Насправді, заповнюючи холодильник корисними продуктами, ви і гроші збережете, і організм підтримайте.

Звичку закуповувати про запас багато хто успадкув від батьків. Привчайте себе купувати стільки, скільки ви з'їсте за 2 дні. Вирушайте в супермаркет не так на порожній шлунок. У магазині вибирайте продукти, не кваплячись, пам'ятаючи про правило «золотої полиці». Вона знаходиться на рівні очей. Тут лежать дорогі товари, а на нижній полиці дешевші, але не менш якісні.

М'ясо і рибу готуйте відразу. Розігріваючи вчорашнє страва, ви зводите нанівець корисні властивості продуктів і просто «зашлаковують» організм.

Подбайте про те, щоб удома завжди був рис, гречка, вівсянка. Найкраще готувати каші на воді - і дешевше, і корисніше.

Прості овочі (капуста, буряк, морква, гарбуз) доступні при будь-якому достатку. Боби і квасоля є прекрасною дієтичною альтернативою дорогим м'ясних страв. Вельми корисні для здоров'я і недорогі - помідори, огірки, редис. До того ж термічно перероблені томати (сік, паста) містять навіть більше антиоксидантів, ніж свіжі.

Овочі, приготовані на рослинній олії, краще засвоюються. Віддайте перевагу нерафінованій олії. У ній більше вітамінів і мікроелементів, ніж у рафінованій.

Купуйте нежирні молочні і кисломолочні продукти. Для організму корисніше, та й для гаманця не так накладно. Молоко тривалого зберігання менш корисно, ніж те, що «швидко псується ».

Не зберігайте багато зелені. Вона швидко псується. Але не забувайте, що зелень можна сушити.

Не женіться за екзотичними фруктами, купуйте їх по сезону в супермаркеті. Звичайно, це дорожче, але ви виграєте на якості. Зберігати в холодильнику фрукти рекомендується максимум тиждень.

До списку новин