загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені назвали речовину, яку вважають «ахіллесовою п'ятою» раку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дослідники з Ноттінгемського Університету з'ясували, що спеції, які містять порошок гострого червоного перцю, мають особливістю впливати на канцерогенні клітини. Вони «зламують» їх, що призводить до загибелі клітин.

За словами вчених, пекуча речовина капсацин належить до числа білкових структур вінілоідов. Біохімічні та біофізичні дослідження показали, що ці речовини здатні проникати вглиб ракових клітин і атакувати мітохондрії, що виконують роль енергетичних джерел, які постійно підживлюють онкологічні клітини за рахунок окислення органічних структур. Поломка мітохондрій призводить до того, що ракові клітини «програмуються» на смерть.

Доктор Тімоті Бейтс, що керував дослідженням, переконаний, що капсацин володіє істотним антиракових потенціалом. Експерт називає цю речовину «ахіллесовою п'ятою» раку.

«Капсаіцин вже використовується в лікуванні псоріазу, тому, впевнений, може застосовуватися і для лікування деяких видів раку», — говорить доктор Бейтс.

Протестувавши дію капсацин нова речовина на культурі клітин раку легенів і раку підшлункової залози, вчені заявили, що він здатний проникнути в саме серце ракової клітини і вбити її. При цьому функції нормальних клітин не страждають. І хоча критики цієї теорії аргументують тим, що дослідження проводилося в штучних лабораторних умовах, той факт, що ті, хто традиційно споживають пряну їжу індуси і мексиканці значно рідше хворіють на рак, ніж європейці, — дозволяє вірити в можливості червоного перцю.

До списку новин