загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Названо один з найбільш безпечних для алергіків продукт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ряд останніх досліджень виявив унікальні лікувальні властивості молока домашньої кози, а проведені вченими досліди підтвердили, що на відміну від звичайного коров'ячого молока, козине майже не викликає алергічних реакцій і розладів травлення.

На думку фахівців із США, козине молоко краще відповідає фізіологічним потребам організму людини, ніж молоко коров'яче.

Незважаючи на те, що вміст основних харчових інгредієнтів-білків, жирів і вуглеводіву цих двох напоях схожі, їх якісний склад помітно різниться.

Жирові компоненти козячого молока значно менші за розмірами, а присутні в ньому середньоланцюжкові тригліцериди сприяють його швидкому засвоєнню травним трактом — молекули жиру в козячому молоці не злипаються, як у коров'ячому і легше перетравлюються.

Легкі протеїни козиного молока роблять його один з найбільш безпечних для алергіків продуктів. Не секрет, що люди, які страждають алергією, зазвичай бувають чутливі до протеїну коров'ячого молока. На відміну від свого головного конкурента, козине молоко майже не викликає алергічних реакцій і розладів травлення. За даними американських експертів, 9 з 10 людей, які страждають алергією на коров'яче молоко, без всяких ускладнень переносять козине. А в області дитячого харчування навіть ті фахівці, які скептично сприймають тези про унікальні цілющі властивості козиного молока, вважають, що воно дійсно має низку вигідних переваг, які дозволяють ефективно використовувати його у харчуванні дітей з непереносимістю коров'ячого молока та алергією до його білкам.

«Молоко кози більш сумісне з фізіологічними особливостями людського організму, ніж коров'яче молоко, — вважають фахівці з харчування і гігієни з Санта Барбари, Каліфорнія. Козине молоко містить цілий ряд цінних поживних речовин: кальцій, фосфати, вітаміни А і В, але перетравлюється значно легше, ніж коров'яче».

Завдяки високому вмісту певних жирних кислот цей напій може виявитися досить корисним проти цілого ряду захворювань, включаючи камені в жовчному міхурі, розлади травлення, кісти і фіброми, дитячу епілепсію. Допомагає воно також при артритах і інших захворюваннях суглобів і шкіри. При загостренні виразки шлунка або дванадцятипалої кишки козяче молоко є хорошим доповненням до лікування, воно використовується для лікування шлунково-кишкових захворювань, виведення з організму важких солей металів, очищення організму від наслідків хіміотерапії. Допомагає при лікуванні захворювань щитовидної залози. Значно сприяє поліпшенню самопочуття людей похилого віку. Молоко кози призначається при лікуванні легеневих (туберкульоз) і простудних захворювань , а педіатрами воно рекомендується як лікарський і профілактичний засіб при атопічному дерматиті у дітей.

До списку новин