загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сік алое: рецепти молодості

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Два тижні квітку не поливати. Потім зрізати на корені, загорнути в темний папір і зберігати 2 тижні в холодильнику на нижній полиці. (В таких несприятливих для рослини умовах, коли в ньому починають згасати всі життєві процеси, в клітинах алое відбувається утворення особливих речовин, що одержали назву біогенних стимуляторів. Вони збуджують згасаючу життєдіяльність клітин).

Після, промиваємо кип'яченою водою і пропускаємо через м'ясорубку. Віджимаємо через марлю і використовуємо за призначенням.

Оскільки виходить соку багато, більшу частину можна заморозити і зберігати в морозильній камері. Використовуйте в міру необхідності в лікувальних цілях або для краси.

Варіанти застосування:

- Протирати кубиком льоду (кому можна) особа (прибирає дрібні зморшки)

- 1 кубик змішайте з 1 жовтком або 1 чайною ложкою меду (позбавляємося від зморшок)

- 1 кубик змішайте з 1 чайною ложкою оливкової олії ( взимку, для сухої шкіри)

- 1 кубик соку розведіть зі спиртом 4:1 і протирайте обличчя ( для жирної шкіри)

- З соку алое можна приготувати загальнозміцнювальну суміш, для чого беруть 100 гр соку, 500 гр ядер волоського горіха, 300 гр меду, сік 3-4 лимонів. Приймають по чайній (або десертній ) ложці 3 рази на день за 30 хвилин до їжі.

P.S. Алое може викликати алергію, спочатку рекомендується протестувати.

До списку новин