загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шпинат зміцнює м’язи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Природні нітрати, які знаходяться в шпинаті, допомагають зміцнити м'язи, зробити їх сильнішими.

За результатами дослідження, проведеного вченими Каролінського інституту в Швеції, нітрати в невеликих дозах позитивно впливають на людський організм. Вони стимулюють виробництво білків, які пов'язані з кальцієвих обміном. Коли ці білки збільшуються, то кальцій вивільняється, що призводить до посилення м'язових скорочень.

Шпинат містить в собі ту кількість нітратів, яка здатна передати людині корисні фотохімічні властивості. Недавні дослідження показали, що ці сполуки допомагають запобігати або відтерміновувати прояви когнітивних порушень. Крім цього, дієтологи рекомендують вживати шпинат. Оскільки він має й інші не менш корисні властивості.

Нітрати у великій кількості засмічують організм, тому лікарі рекомендують не зловживати продуктом, а для достовірності інформації про своє здоров'я робити діагностику організму і проходити процедуру очищення кишечника від токсинів, що скупчилися.

До списку новин