загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ситуація із захворюваністю на грип та ГРВІ в Україні за 9-15 грудня 2013 року

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За інформацією Центру грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій Державного закладу "Український центр з контролю та моніторингу захворювань Міністерства охорони здоров'я України" за 9 – 15 грудня 2013 року показники захворюваності на грип та ГРВІ не перевищують епідемічні пороги в жодному регіоні України і знаходяться в межах від -15,7% в Хмельницькій до -77,4 % в Івано-Франківській областях.

За звітний тиждень на грип та ГРВІ захворіло 198 095 осіб, серед них 139 732 (70,5 %) становлять діти віком до 17 років. Показник захворюваності на грип та ГРВІ (сумарно) серед населення України складає 43,6 на 10 тисяч населення.

Найвищий показник захворюваності на грип та ГРВІ зареєстровано в Київській – 78,9, а найменший у Харківській областях – 18,0 на 10 тисяч населення.

За звітний тиждень було госпіталізовано 7 327 осіб, серед них – 5 727 (78,2%) становили діти до 17 років. У порівнянні з минулим тижнем збільшився темп приросту захворюваності на грип та ГРВІ серед дорослих та дітей до 17 років і становить відповідно – 3,7% та 8,4%. У віковій структурі розподілу дітей, які захворіли на грип та ГРВІ, зберігається тенденція аналогічна 49 тижню. Найбільша кількість дітей, котрі захворіли, припадає на вікову групу 5 – 14 років (47%).

За 50 тиждень 2013 року на території України летальних випадків серед хворих на грип та ГРВІ не зареєстровано, як і за попередній тиждень. В цілому, епідемічна ситуація щодо захворюваності на грип та ГРВІ в Україні відповідає середньорічному рівню для відповідної пори року.

Загальна кількість вакцинованих проти грипу склала 210 018 осіб. За звітний тиждень щеплено проти грипу 15 388 осіб, що на 20,5 % менше ніж за минулий тиждень. Серед щеплених осіб проти грипу, кількість дітей до 17 років становить 17,0 %.

До списку новин