загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Розлучення та ваші діти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для подружніх пар будь-якого віку розлучення є кам'янистим шляхом, що наповнений емоційними та фінансовими вибоїнами. Але вам не треба відправлятися в подорож без мапи. Американська асоціація шлюбу і сім'ї має кілька порад щодо підтримки здорового спілкування в сім'ї в той час, як ви намагатиметесь знайти вихід з ситуації, що склалася.

Медіація - це засіб для старту вирішення конфліктів. Під час медіації, екс-партнери зустрічаються з неупередженою людиною, яка допомагає їм досягнути домовленостей щодо фінансів та виховання дітей, що пізніше може бути запропоновані судді або переглянуті адвокатами. Існують різні типи посередництва. Як правило, кваліфіковані медіатори виступають у якості посередників, щоб допомогти парі, яка розлучається, усвідомити основні емоційні конфлікти і вирішити їх у конструктивному, «лікувальному» руслі.

Вирішення проблем розлучення спільними зусиллями - звучить надто добре, щоб бути правдивим, але це допоможе уникнути юридичних баталій. Колаборативний підхід - це коли подружжя та їх юристи попередньо узгоджують можливості досягнення домовленості без звернення до суду. Цей процес очолюється комунікативними тренерами, підготовленими до переговорів. Клієнти спілкуються з радниками, які потім залучатимуть фахівців, таких як психотерапевти, радники у справах сім'ї, бухгалтери і  фахівці для роботи з дітьми для подолання емоційних проблем та досягнення домовленостей.

Консультації щодо спільного батьківства та батьківське координування можуть допомогти подружнім парам, яким важко приймати рішення стосовно дітей у розпал процесу розлучення. Психологи, які працюють з дітьми після розлучення батьків, допоможуть уникнути проблеми, які можуть призвести до конфлікту на пізніших етапах життя. Наприклад, батькам потрібно спланувати, хто відвезе дітей на огляд до лікаря, хто відвідуватиме позашкільні заходи і те, як познайомити і допомогти звикнути до вітчима або мачухи. Для колишніх партнерів, які не можуть вирішити батьківські питання, психолог з проблем батьківства може виступати в якості посередника, щоб утримувати конфлікти на відстані від дітей та стежити за дотриманням всіх намічених планів, щоб підтримувати здорові стосунки між батьками та дітьми.

Підтримання сімейного зв'язку під час розлучення може бути нелегким, але за наявності підтримки та можливостей ви можете справитися з конфліктом, подолати горе і гнів і вийти з розлучення в такому у такому стані, в якому ви б хотіли опинитися.

Переклад з англійської.

Здійснив Роман Олійник, директор відділу з міжнародних відносин.

До списку новин