загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

10 мільйонів доларів віддадуть тому, хто розкриє секрет старіння

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За даними Бі-бі-сі в США була заснована спеціальна премія розміром в $ 10 млн під назвою Genomics X Prize.

Дану премію присудять генетикам, які розкриють секрет старіння.

Це змагання почнеться у вересні 2013 року. Всі вчені, які бажають взяти участь в цьому змаганні, повинні зареєструватися до травня наступного року. На даний момент вже є перші охочі. Ними стала група співробітників з каліфорнійської корпорації Life Technologies під керівництвом доктора Джонатана Ротберга, який також відомий тим, що взяв участь в дослідженні людського геному.

Експеримент полягає в тому, що протягом місяця вчені будуть проводити генетичні дослідження геномів сотні довгожителів для виявлення причин їх здоров'я і довголіття. При цьому генетичний аналіз одного генома не повинен бути дорожче $ 1000.

У медицині розшифровка повного генома вартістю в $ 1000 або навіть дешевше являє собою важливу віху. Ця вартість є досить дешевою, тому розшифровка повної структури людської ДНК може згодом застосовуватися повсякденно в медицині. Ця розробка дасть лікарям можливість вибирати ліки згідно генетичного паспорта пацієнта. До того ж покращиться діагностика хвороб.

На сьогоднішній день сто довгожителів вже дали свою згоду на надання генетичного матеріалу для проведення конкурсу.

На думку Ротберга, сто чоловік дасть вченим лише натяк на те, що є причиною довголіття. Тисяча людей здатна підтвердити здогадки, а десять тисяч дозволить дослідникам виявитигени, причетні до виникнення серцевих і ракових захворювань.

До списку новин