загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Хурма може замінити багато ліків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Хурма може замінити деякі ліки

Сушені плоди хурми застосовуються для лікування гіпертонічної хвороби - вона може замінити валокордин, якщо з'їдати по 2-3 плоди щодня.

Плоди хурми допомагають впорається з проблемами шлунково-кишкового тракту. При діареї 6 стиглих плодів потрібно розрізати на частини і залити 3 склянками окропу, накрити кришкою і витримати півгодини. Остудити і приймати по 1 склянці кожні 2-4 години.

Вона служить профілактикою від онкології, захворювань легенів і утворення каменів в нирках. Має сечогінну і тонізуючу дію, рекомендується при нервових розладах, поганому настрої. Зміцнює зір і не дає організму старіти завчасно. Кажуть, що любителі хурми часто стають довгожителями. Хурма, з'їдена на сніданок, підвищує розумову працездатність. Її рекомендують тим, хто бореться із зайвою вагою - незважаючи на солодкий смак, хурма містить мало калорій. Черешки від плодів хурми застосовують при нічному і віковому нетриманні сечі. 1 ст. ложку подрібнених плодових черешків хурми залити 1 склянкою окропу, варити 10 хвилин, настоювати годину під кришкою. Приймати по 1/ 3 склянки 2 рази на день. Хурмою можна зловживати при цукровому діабеті.

До списку новин