загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сухофрукти взимку замінять свіжі фрукти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Багато хто нестачу вітамінів взимку компенсує прийомом вітамінів з аптеки. Проте, якщо пригледітись до сухофруктів, то можна зрозуміти, що це не лише смачно, але й корисно.

Курага

Сушений абрикос є джерелом калію, кальцію, заліза та каротину. Регулярне вживання кураги дозволить зменшити ймовірність виникнення раку, а вітамін В5, який міститься в продукті дозволяє відчувати себе бадьорішим та пришвидшує спалення жирів.

Чорнослив

У чорносливі містяться запаси вітаміну В. Регулярне вживання чорносливу дозволить нормалізувати обмін вуглеводів та дозволяє підвищити стійкість організму до стресів.

Фініки

Фінік вважається сухофруктом, який містить в собі рекордну кількість вітамінів. Особливо корисним вітаміном є вітамін В5, який дозволяє підвищити працездатність та зосередити свою увагу.

Інжир

Інжир також здатен попередити виникнення ракових клітин та позитивно впливає на діяльність щитовидної залози. Також його застосовують при лікуванні бронхіту.

До списку новин