загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зимова відлига – небезпечна для здоров’я

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як відомо, погода впливає на самопочуття людини. У ході дослідження американські вчені з’ясували, яка погода взимку найнебезпечніша для здоров’я. Результати опубліковані в Міжнародному журналі “Біометеорологія”.

Дослідники порівняли дані про дні з високою смертністю в п’яти містах США за період з 1975 по 2004 рр. . Більшість смертей були викликані серцево -судинними та респіраторні ускладненнями. Виявилося , що сплески смертності відбувалися в більш теплі зимові дні . Причому , в ці дні було більше опадів (дощ , сніг , мокрий сніг) , і більш низьке атмосферний тиск.

За оцінками дослідників , взимку найнебезпечніші для здоров’я дні – що починається відлига , коли атмосферний тиск починає знижуватися. Крім того , нагадаємо , при плюсовій температурі повітря і підвищеної вологості активно поширюються віруси і мікроби. Більш комфортні для здоров’я морозні сонячні дні .

До списку новин