загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Яєчний білок вилікує гіпертонію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Особам, які страждають на гіпертонію рекомендують включати до свого раціону яєчний білок. Яким чином він здатен допомогти при цьому захворюванні?

При проблемах з нестабільністю тиску рекомендується додати до свого звичного раціону яєчний білок. Він здатен лікувати гіпертонію на рівні з лікарськими засобами. Причиною цього є пептид RVPSL, який міститься в білку. Він здатен знижувати кров'яний тиск настільки ж вдало, як і ліки від гіпертонії.

Для того, щоб лікувати яєчним білком гіпертонію зовсім необов'язково вживати його сирим. Після термічної обробки всі лікувальні властивості залишаються в продукті. Найкращим способом обробки білка виявилось смаження.

При вживанні яєць слід пам'ятати, що як і в будь-якого продукту у яєчного білка є свої протипокази до вживання. Виключити яйця з свого раціону необхідно людям, які хворіють гепатитом та цирозом печінки.

До списку новин