загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чому краплі від нежитю викликають залежність?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Все частіше зустрічається інформація про те, що краплі від нежитю допомагають на короткий термін позбутись від закладеності носа,проте при тривалому використанні викликають залежність. Чому та які краплі викликають залежність?

Коли турбує нежить достатньо придбати в аптеці краплі для носа. Вони дозволяють звільнити дихальні шляхи та позбутись симптомів нежитю. Коли дія крапель закінчиться достатньо лише ще раз ними скористатись. Проте після закінчення дії крапель ви помітите, що нежить ніяк не минає, а тривалість дії крапель суттєво зменшується. Якщо використання крапель не припинити , то вони будуть вам потрібні все частіше і стануть вашим постійним супутником як вдома, так і поза його межами.

Варто зауважити, що звикання викликають лише судинозвужуючі краплі, які дозволяють зменшити набряк носа та сповільнити процес вироблення носового слизу. Проте при кожному наступному використанні судини стають менш чутливими до дії крапель, а для звільнення дихання потрібна більша доза.

Для того, щоб уникнути залежності від використання таких крапель слід використовувати їх лише за крайньої необхідності, а краще замінити їх використання на промивання носа соляним розчином. Не варто перевищувати дозу встановлену в інструкції та користуватись краплями довше, ніж це вказано.

До списку новин