загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Лікування теплом та холодом: коли застосовувати?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Лікування температурою - недорога процедура, яка доступна кожному. Застосовувати його слід, коли для цього є показання. Коли та як застосовують лікування температурою читайте далі.

Лікування теплом використовується тоді, коли потрібно пришвидшити кровообіг, розслабити м'язи, зняти судоми, відновити рухливість. При спазмах, причиною яких є сповільнення кровоообігу, теплі компреси діють як знеболювальне. Лікування теплом застосовують також тоді, коли виникають захворювання опорно-рухового апарату, вух, горла, носа та сечостатевої системи.

Холод також дозволить зменшити біль, проте його використовують тоді, коли потрібно зменшити притік крові до ураженої ділянки. Лікування холодом використовують при гострих травмах та набряках. Також лікування холодом застосовують при виникненні гематом, розтягнень та опіків.

Якщо використовувати тепло тоді, коли потрібен холод і навпаки, то можна сповільнити процес видужування. Для вибору способу лікування слід орієнтуватись не на відчуття, а на знання способу дії кожного способу.

До списку новин