загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

«Слива богів» попереджає старіння

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Хурма допомагає зміцнити зір і зупиняє передчасне старіння

Японці називають цей фрукт «сливою богів», а дієтологи рекомендують обов'язково включати її у раціон.

Головне багатство хурми — це велика кількість бета-каротину, про що свідчить помаранчевий колір плоду. Цей рослинний пігмент допомагає зміцнити зір і зупиняє передчасне старіння. Хурма не є висококалорійним продуктом, але при цьому солодка м'якоть хурми чудово втамовує голод, тому дієтологи рекомендують включати цей фрукт у раціон тим людям, які хочуть розлучитися із зайвими кілограмами. Рослинні цукри, які присутні у складі хурми, дуже корисні для серця, а три-чотири золотистих плоди на день допоможуть нормалізувати тиск.

Вітаміни і мікроелементи, що містяться в хурмі, мають корисний вплив також на волосся і шкіру. Те ж саме стосується зовнішнього застосування цього фрукта — маски з м'якоті хурми мають лікувальний ефект на запалену шкіру, схильну до вугрових висипань. Регулярне вживання хурми також підвищує працездатність і заспокоює нервову систему.

Хоча спеціалісти нараховують більше 200 сортів цього плоду, всі вони мають специфічний солодкий і терпкий смак. Однак від нього можна позбутися, поклавши фрукти у морозильник - заморожена хурма не має яскраво вираженої в'язкості.

До списку новин