загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Коли ваш колишній чоловік одружується знову

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ви гадали, ваш шлюб триватиме вічність. Виявилось, що ні. Навіть тоді, ви не могли собі й уявити, що ваш колишній партнер знову одружиться. Все ж він це зробив.

Чи це спілкування з дітьми або спільними друзями - може так трапитися, що ви і нова дружина опинитесь на близькій відстані. Незалежно від того, чи ваша початкова реакція на нову жінку - прихильність чи подвійність почуттів, жаль або злість: в цьому випадку існує кілька речей, які слід враховувати, обдумуючи ваші стосунки з новою дружиною.

Вам не потрібно її ненавидіти

Немає потреби кидати злі погляди або скеровувати на неї негативні думки на кожному кроці. Це не буде ні визнанням поразки, ні ознакою слабкості, якщо ви власне симпазитуватимете їй. Хто зна? Ви можете мати більше спільного, ніж ви думаєте, і спроможність розглядати її як ще одну людину у вашому світі, з якою ви можете налагодити стосунки, однозначно свідчить про те, що ви вже пройшли повз весь багаж, що залишився після вашого колишнього шлюбу, і живете за власними правилами.

Вам не потрібно її любити.

Вам не потрібно бути ні заклятим ворогом, ні найкращою подругою новій дружині. Вам насправді потрібно вирішити, з чим ви можете вжитись. Якщо, по-перше, у вас залишився гнів чи ревнощі, то найкращими можуть бути стосунки на кшталт "побачимось, коли мені буде треба", коли ви намагатиметеся уникати зустрічей, які можуть змусити вас почуватися некомфортно.

Якщо ви нормально сприймаєте неплановану соціальну взаємодію з новою дружиною, то постановіть для себе зберігати відносини лише на цьому рівні. Звичайно, бувають випадки, коли старі і нові дружини ладнають, і дружба насправді виникає. Просто переконайтеся, що ці почуття щирі, а не ви просто намагаєтеся тримати вашого ворога у полі зору.

Не вплутуйтеся у їхні відносини

Якщо ви залишилися друзями з вашим колишнім чоловіком і/чи новим партнером, намагайтеся стояти осторонь їх шлюбу. Незалежно від вашого мотиву, завжди існує можливість того, що ваша думка або порада виглядатиме як така, що має приховані мотиви. Крім того, визнайте, що кожні відносини різняться, і речі, які ви дізналися, або думали про свого колишнього партнера у власному шлюбі, можуть бути непридатними для його нових стосунків. Одним з моментів вашого руху вперед та започаткування власного життя і самобутності є зосередження на цілях, завданнях та відносинах у вашому нинішньому житті, і не концентруйтеся на своєму минулому.

Не вплутуйте своїх дітей

Якщо у полі зору є діти будь-якого віку, зрозумійте, що вони вже ранимі через розлучення, та намагайтеся ставитися з повагою до їх почуттів, діючи неупереджено. Не насаджуйте ідей про вашого минулого партнера і його нову дружину в їх головах і не використовуйте дітей для оцінювання або отримання інформації щодо ситуації. Діти, особливо дорослі, мусять мати можливість будувати власні відносини в межах їх зростаючої родини. Уникайте втручань або спроб завоювати дитячу прихильність, що змусить ваших пасинків почуватися винними за налагодження нових відносин.

Переклад з англійської.

Здійснив Роман Олійник, директор відділу з міжнародних відносин.

До списку новин