загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зима і здоров'я: побічні ефекти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Зимова погода може негативно позначатися на здоров'ї людей. Прості рекомендації допоможуть зменшити цей вплив.

Зима сприяє розвитку сезонної депресії. Короткі і темні зимові дні можуть призвести до розвитку різновиду депресії, при якій людина відчуває сонливість, підвищений апетит, важкість у кінцівках, апатію, відчуття безнадійності. Подолати цей стан допоможуть фізичні вправи і когнітивно-поведінкова терапія.

Взимку з'являється сухість очей. Сухість очей взимку (а також печіння, свербіж) посилюється через сухе холодне повітря і використання нагрівальних приладів. Можна виправити ситуацію за допомогою штучних сліз, рецептурних очних крапель, зміни раціону харчування.

Нестабільна погода викликає мігрень. Екстремальні погодні умови, перепади температур і атмосферного тиску провокують мігрені.

Взимку страждає шкіра. При нижчій вологості шкіра стає схильною до сухості. Користуйтеся зволожуючими кремами, відмовтеся від тривалого прийому ванн на користь душа, використовуйте зволожувачі повітря.

Зміни в їжі. Взимку відбуваються зміни на енергетичному рівні, що змінює обмін речовин і навіть смакові пристрасті. Хочеться калорійних, але не завжди здорових страв. Не піддавайтесь бажанням зловживати гарячим шоколадом, печивом та напівфабрикатами.

Сонливість. Холодні зимові дні і ночі викликають сонливість. Це загрожує зниженням фізичної активності, набором зайвої ваги і погіршенням настрою. Постарайтеся зберегти активність: займіться зимовими видами спорту, відвідуйте фітнес-клуби, займайтеся фітнесом вдома і гуляйте по торговим центрам.

До списку новин