загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Відчуття страху — явище спадкове

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Генетична пам’ять — не міф, це також не фігура мови, це реальність. Діти від батьків успадковують як окремі риси, так і відчуття страху.

Це сенсаційне відкриття було зроблене вченими Медичного центру при Університеті Еморі, Атланта, Керрі Ресслер і Брайан Діас.

Таку інформацію дослідники змогли отримати за допомогою дослідів на мишах. При їх здійсненні вчені навчили спочатку гризунів боятися запаху черемхи, а далі вивчили, яким чином це вплинуло на наступне покоління. У результаті виявилося, що потомство проявляло страх навіть, якщо лише відчуло відповідний запах.

Коли до мишенятам запустили газ з черемховим запахом, вони металися в страшній паніці. Отже, було встановлено, що даний страх їм передався на генетичному рівні від батьків, повідомляє сайт Global Science.

Відтак біологи роблять висновок, що стрес, а також страх, який з ним пов’язаний, порушують необоротно роботу гена, який сприяє сприйняттю певних запахів, а потім цей «зіпсований» ген передається дітям і онукам безпосередньо від батьків.

Таким саме чином квітковий аромат робиться сигналом небезпеки і біди. «Життєвий досвід батька впливає, навіть до зачаття, на роботу нервової системи нащадків, а також зумовлює їх поведінку» , — говорить Керрі Ресслер .

Експерти вважають, що отримані дані досліджень допоможуть у лікуванні різних психічних розладів.

До списку новин