загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Івано-Франківську пенсіонери змагались у грі в теніс

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вік - не перешкода. В Івано-Франківську тенісні ракетки взяли до рук пенсіонери. В Муніципальному фізкультурно-оздоровчому центрі аматори тенісу зібралися на любительський турнір присвячений 95-ій річниці Соборності України. Упродовж десяти днів тут виборювали звання кращого тенісиста. Поганяти м'яча ракеткою зголосилися 18 аматорів тенісу. Вони змагаються в одиночному та парному розрядах.

Найстаршому учасникові турніру  - 73 роки. Михайло Рев'юк, попри поважний вік, чи не у перших рядах. Він - неодонразовий призер міських та обласних тенісних змагань. Каже, спортом займався завжди. І на пенсії не полишає улюбленої справи.

Теніс - унікальний вид спорту, переконані учасники турніру. Адже він під силу і дітям, і пенсіонерам. Попри це, люди, котрі працюють, не так часто з'являються у спотривних залах з тенісною ракеткою в руках.

У перші дні весни аматори тенісу знову вийдуть на спортивні майданчики. Аби вкотре зустрітися з друзями та позмагатися за спортивну першість.

//www.youtube.com/watch?v=mdkIBEJgIl8

До списку новин