загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чому стрес стає причиною зайвої ваги? Як його позбутися?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В умовах стресу організм вимагає більше солодкої і жирної їжі, що негативно позначається на збільшенні ваги.

Як мінімум, у кожного з нас через стрес може бути пара зайвих кілограм, а у когось й того більше.

Ми неодноразово чули подібні висловлювання: «Коли у мене поганий настрій, я їм все підряд. На роботі мене постійно тягне на солодке і борошняне» і т.п. Все це - наочні приклади звички «заїдати свій стрес».

Насправді, ставлення до їжі як до антидепрессанту приводить в глухий кут. Збільшення ваги веде до ожиріння і погіршення здоров'я. Тому необхідно навчитися протистояти звичці. Потрібно навчитися розслаблятися і позбуватися від стресу більш прийнятними способами, ніж їжа.

Спосіб перший. Спростити своє життя. Оптимізуйте процес оплати рахунків, не беріть на себе занадто багато доручень, не купуйте непотрібних речей. Це дозволить звільнити матеріальний і емоційний простір, в якому ви живете. Я думаю, що ви знайдете, що робити з цим простором.

Спосіб другий. Знімайте стрес. Існує деяка різниця між двома такими поняттями, як зняття стресу і розслаблення. Розслаблення - це похід в спа, у кав'ярні чи по магазинах, де ви расслабляєтесь тільки протягом часу перебування, а потім повертаєтесь до стресового способу життя. Зняття стресу забезпечують тільки спеціальні вправи, тренінги, практики: як йога, тай-чі, медитація.

Спосіб третій. Отримуйте задоволення. Зверніть увагу на те, як діти вміють отримувати задоволення від простих речей. Не відмовляйте собі в простих задоволеннях і маленьких радощах. Якщо хочеться покататися на санках з гірки, покатайтеся. Не соромтеся здатися несолідними і дивакуватими, тому що подібного роду обмеження роблять наше життя тьмяним.

Спосіб четвертий. Вживайте анти-стресові продукти. Це не десерти і не солодощі. Це фрукти і овочі, багаті вітаміном С, який допомагає боротися з гормонами стресу. Це будь-які низькокалорійні теплі напої: какао, чай зі спеціями і т.п.

Прочитавши наші поради, спробуйте адаптувати їх під себе і знайти способи, які у вашому випадку будуть працювати на всі 100%.

До списку новин