загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У чому сила і користь мінеральної води

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Згідно аюрведичним канонами, здоровою може бути тільки та людина, яка п'є не просто чисту, але «живу» воду. Це не дивно, якщо врахувати, що понад 80% нашого організму складається з води.

Легка, текуча, прозора вода, якщо її грамотно використовувати, здатна творити чудеса: відновлювати внутрішньоклітинний баланс (а коли клітини здорові, у хвороботворних вірусів і бактерій просто немає шансу затриматися в нашому тілі), робити організм стійким до холоду, вимивати шлаки і токсини. Що ж стосується мінеральної води, то широкий спектр її дії робить її універсальним і сильним лікувальним зіллям!

Проходячи через різні шари грунту, вода збагачується солями, мінералами, лужними сполуками - і на поверхню виходить цілюща мінералка. В нашій країні (особливо в західних регіонах) налічується не один десяток лікувальних джерел.

Наприклад, мінеральні води Шаян за своїм складом близькі до таких знаменитих вод, як «Боржомі» і «Єсентуки». В санаторіях лікують гастрити з підвищеною кислотністю, захворювання жовчного міхура та підшлункової залози.

Також вам запропонують різні ванни, масажі, сеанси спелеотерапії і багато іншого. Мінеральні води ефективні в лікуванні шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної і нервової систем. Ванни з мінеральною водою корисні при проблемній шкірі, безплідді, недугах опорно-рухового апарату. Однак призначати мінеральну воду, як і будь-яке інше лікування, повинен тільки лікар! Обов'язково попередьте його про наявність супутніх захворювань.

До списку новин