загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Простий секрет довголіття

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Заняття спортом дозволить покращити настрій та продовжити життя

Всі ми, так чи інакше, задумувались над тим, що дозволяє людині прожити довше. І хоча однозначної відповіді на це питання немає, проте є деякі варіанти, які позначають як можна продовжити тривалість життя.

Звичайно перш за все можна обрати спосіб життя. Можна вводити в звичку правильний спосіб життя, який включає в себе здорове харчування, прогулянки, заняття спортом і т.д. Можна обрати і медикаментозний спосіб, який полягає у тому, щоб підтримувати своє здоров'я за допомогою медикаментів. Варто зазначити, що який спосіб ви не обрали є і додаткові фактори, які допоможуть зробити життя довшим. зокрема одним з них є проста щоденна праця. Люди, які багато рухаються та займаються працею, фізичною чи інтелектуальною, житимуть довше. Не варто виснажувати себе процедурами , які вам не подобаються. достатньо знайти те, що вам до душі. це може бути катання на лижах, велосипеді, бадмінтон або футбол. Улюблене заняття не лише продовжить вам життя. але й зробить більш щасливим.

До списку новин