загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чим корисні сухофрукти у зимовий час

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сухофрукти містять більше біологічно активних речовин

Сухофрукти - дорогоцінні шматочки літа, що поліпшать настрій і піднімуть життєвий тонус. Сухофрукти містять більше біологічно активних речовин порівняно зі свіжими фруктами. Під час обробки вони втрачають вологу, але зберігають кальцій, магній, залізо та інші цінні речовини. Всі сухофрукти надзвичайно корисні, але кожен - по-своєму.

Родзинки - містять бор, котрий перешкоджає розвитку остеопорозу. У них багато калію, магнію та марганцю, також допомагає нормалізувати роботу щитовидної залози.

Фініки - джерело енергії, перевершують усі інші сухофрукти. Містять всі вітаміни, окрім E і H, але особливо багато в них В5, завдяки якому підвищується працездатність і посилюється концентрація уваги.

Чорнослив  - багатий на баластні речовини, а також на вітаміни групи В. Оптимізує вуглеводний обмін, усуває відчуття тривоги, підвищує стійкість організму до стресових ситуацій.

Курага чудове джерела калію, каротину, фосфору, кальцію, заліза, а також вітаміну В5, який, крім додання бадьорості, сприяє ще і спалюванню жиру в організмі. Крім того, науково доведено, що регулярне вживання сушених абрикосів значно зменшує вірогідність розвитку раку.

Небажано змішувати сухофрукти з іншими продуктами харчування, краще влаштовувати окремий перекус із сухофруктів. Але їх можна поєднати з кисломолочними продуктами, наприклад, з йогуртом або сиром.

До списку новин