загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Соки, які потрібно пити чоловікам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

ідомо, що фруктові і овочеві соки - чудова складова різних раціонів і дієт. Не створюють навантаження на шлунок, соки забезпечують людину необхідними вітамінами і мінералами. Медики розповіли, чим саме корисні різні соки для чоловічого організму.

Лікарі попереджають, що багато магазинних соків насичені консервантами, які подовжують термін придатності продукту, проте при цьому знижують його цінність. Тому соки краще всього пити свіжовичавленими, вживаючи їх за годину до їди при цьому засвоєння всіх корисних речовин з фрешу виявиться максимальним. Так гранатовий сік багатий вітамінами А, B1, B2, B6, C і такими мікроелементами, як залізо, калій, магній, фосфор. За концентрацією антиоксидантів обходить навіть червоне вино. Як наслідок - покращує кровообіг у всьому організмі, розслаблює кровоносні судини і тим самим позитивно впливає на потенцію, зокрема - на тривалість ерекції.

Гарбузовий сік рясніє цинком, що підтримує і підвищує рівень тестостерону. Крім того, корисний для профілактики простатиту. Кавуновий сік також один з найбільш корисних для чоловіків, так як зберігає в собі весь комплекс корисних речовин самого кавуна: насичений вітамінами групи В, які сприяють злагодженій роботі нервової системи, а, крім того, важливі для здоров'я шкіри, запобігають появі лупи і прищів. Також кавуновий сік незамінний при цілому ряді хронічних захворювань нирок, печінки і інших внутрішніх органів.

Сік з селери багатий цікавою речовиною «андротестосероном», перетворюваним організмом в знаменитий тестостерон. Відповідно, доречний як цілющий засіб для підвищення потенції, але також і при хворобах шлунково-кишківного тракту і сечокам’яної хвороби.

До списку новин