загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як порадувати нирки: 10 золотих правил здоров'я

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Здорові нирки - це результат щоденної турботи про своє здоров'я в цілому. Всього лише кілька золотих правил допоможуть зберегти здоров'я цього суперважливого в нашому організмі органу.

Правила здоров'я нирок

1. Якісне взуття

Намагайтеся не носити тривалий час взуття на високому каблуці, адже так змінюється положення кісток тазу, що негативно позначається на здоров'ї нирок. Взимку деякий час ходіть босоніж вдома по теплій підлозі, а влітку - по прогрітій землі, гальці, піску.

2. Масаж

Щодня робіть хоча б легкий масаж стоп - масажуйте вовняною рукавичкою, губкою або щіткою, щоб стимулювати точки, які відповідають за здоров'я нирок.

3. Правильний одяг

Якщо у вас є проблеми з нирками, не носіть занадто тісні джинси або інший одяг. Адже так порушується кровообіг, і нирки недоотримують кисень та інші поживні речовини.

4. Не переохолоджуйтесь

Не носіть занадто короткі спідниці та штани із заниженою талією - так ризик переохолодити нирки набагато вище.

5. Танцюйте

Хочете зміцнити нирки - ходіть на танці, де головні рухи пов'язані з обертанням стегон. Ефективними будуть і профілактичні вправи: «велосипед» (з валиком під попереком), на фітболі, плавання (але без переохолодження). Але не навантажуйте організм в період загострення захворювання.

6. Ходіть

Рухливий спосіб життя - запорука здоров'я нирок, тому намагайтеся більше ходити пішки.

7. Пийте воду

Намагайтеся випивати в день не менше 1,5 л чистої води. Це необхідно для того, щоб нирки могли очиститися від токсинів і інших продуктів обміну. Але не пийте залпом, щоб не перевантажувати нирки. Не пийте багато на ніч, основний обсяг рідини треба випивати в першій половині дня.

8. Зробіть виключення

Виключи з раціону газовані напої, каву у великих кількостях, алкоголь, тому що ці продукти сприяють утворенню каменів у нирках.

9. Правила мінералки

Лікувальну мінеральну воду пийте тільки за призначенням лікаря.

10. Не лікуйтесь самі

Не приймайте ліки, користь яких не доведена, краще порадьтеся з лікарем, адже навіть самі нешкідливі засоби відкладаються в нирках.

До списку новин