загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Самотність шкодить вашому здоров'ю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Соціально активні люди живуть довше

Експерти стверджують, що самотність може бути небезпечною для здоров'ялюдини. детальніше про це дізнавалась "Країна здоров'я".

Вчені виявили, що самотність може нашкодити здоров'ю навіть більше, ніж ожиріння. Через такі приголомшуючі результати експерти змушені були розробити ряд рекомендацій для людей, які часто відчувають себе самотніми. Перш за все такі рекомендації стосуються літніх людей. саме їм вчені рекомендують частіше спілкуватись з друзями та вести максимально активний спосіб життя. Дослідження полягало у спостереженні за здоров'ям понад двох тисяч людей у віці від 50 і старше. Таке спостереження тривало понад двадцять років. Виявилось, що самотні літні люди помирають у два рази частіше, ніж їхні ровесники, які ведуть активний спосіб життя. Відчуття самотності може стати причиною виникнення інсульту, депресії та серцево-судинних захворювань. Нагадаємо, раніше сайт "Здоров'я" писав про те, що чоловіки бояться самотності сильніше жінок.

До списку новин