загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

3 простих способи продовжити життя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Хоч еліксир молодості досі не винайшли, продовжити активне і здорове життя на десять років реально. Потрібно лише слідувати трьом правилам

Спілкуйтеся!

Австралійські вчені стверджують, що соціальна активність - прекрасний спосіб захистити себе не тільки від інфаркту. Виявляється, спілкування підвищує активність головного мозку, що в свою чергу стимулює захисні функції організму і роботу серцево-судинної системи. Багато хвороб людини обумовлені недоліком позитивних емоцій. Виявлена ще одна закономірність: чим більше у людини хороших друзів, тим вона здоровіша. Фахівці радять для довгого і здорового життя побільше спілкуватися і не цуратися нових цікавих знайомств.

Тренуйте розум!

Проведені нещодавно дослідження довели, що активна розумова діяльність (читання книг, відвідування музеїв і театрів, вивчення іноземних мов, розгадування кросвордів) збільшує тривалість життя як мінімум на сім років. При цьому наполовину скорочується небезпека розвитку в похилому віці хвороби Альцгеймера. Активне сексуальне життя додасть чотири роки життя, гарний вид з вікна - два роки. Спілкування з домашнім тваринам також подовжує наше життя - на цілих два роки. А регулярний післяобідній сон (всього 30 хвилин) подарує нам ще один рік життя. Але найголовніше - оптимізм!

Рухайтеся!

Сьогодні стресу підвласні всі люди, незалежно від статі і віку. Причинами можуть стати конфлікти на роботі, сімейні негаразди, громадський транспорт і багато іншого. Як цьому протистояти? Важливо пам'ятати, що за чорною смугою обов'язково настає біла, щаслива й легка. Дивытьсь на світ з почуттям гумору. Ну і, звичайно ж - більше руху. Фізичні навантаження стимулюють вироблення ендорфінів: вони надають заспокійливий ефект і перемагають стрес без будь-яких лікарських препаратів.

До списку новин