загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як не нашкодити здоров'ю в Масляну

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У православних християн триває масляний тиждень. Одна з головних традицій свята - ласувати млинцями з різноманітною начинкою. Дієтологи нагадали, чому потрібно знати міру, пригощаючись цією смачною стравою.

Як відомо, млинці - досить висококалорійна їжа, додаткові калорії містяться і в начинці. Тому потрібно пам'ятати, що від такої страви за тиждень легко набрати зайві кілограми.

Щоб зробити млинці більш корисними, замішують тісто на молочних продуктах.

Дуже важливо і правильно поєднувати начинки. Небажано вживати млинці в один прийом їжі з сьомгою і варенням. Повинно пройти як мінімум 4 години, щоб встигла перетравитися одна начинка. На думку дієтологів, найкраще віддати перевагу млинцям з молочними продуктами, наприклад, зі сметаною, сиром або молоком: так найкраще засвоюються білки. Якщо людина страждає зайвою вагою або цукровим діабетом варто відмовитися від частування з варенням і медом, а при серцево -судинних захворюваннях не варто вживати млинці з ікрою , так як в ній багато холестерину і солі. Людям з хворобами шлунку та шлунково-кишкового тракту до поїдання млинців потрібно ставитися обережно.

Крім того, млинці - важка їжа. Тому їх не можна їсти на ніч, інакше не уникнути погіршення сну і поганого настрою вранці. Не варто їсти пізніше, ніж за годину до сну. Для пізньої вечері оберіть склянку кефіру, чаю або легкий овочевий салат.

До списку новин