загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Новини можуть вбити українців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Події, які зараз відбуваються в Україні притягують до екранів мільйони людей. Проте не варто їх переглядати, якщо ви не здатні реагувати на деякі події спокійно.

Медики не радять жителям України зі слабким здоров'ям регулярно переглядати новини. особливо це стосується тих подій, які відбуваються в Україні протягом останніх декількох місяців.

Перегляд таких різких новин можу суттєво вплинути на здоров'я людини. Найчастіше виникають проблеми з роботою серцево-судинної системи. у людей зі слабким здоров'ям та літніх людей через перегляд таких передач може розвинутись інфаркт чи інсульт.

Наразі неможливо назвати точну кількість людей, які померли через серцево-судинні захворювання, що були спричинені подіями в Україні. Проте вже тепер можна відзначити, що вік осіб, які помирають через серцево-судинні захворювання суттєво знизився.

У такий час слід ретельніше дбати про своє здоров'я, відволікатись від новин, які викликають бурю емоцій та частіше вживати заспокійливі засоби. Наприклад заспокійливі трав'яні відвари.

До списку новин