загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Протягом квітня лікарі безкоштовно консультуватимуть полтавців по телефону

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Із 1 по 30 квітня  щовівторка та щочетверга  з 10.00 до 17.00 можна буде не виходячи з дому отримати безкоштовну кваліфіковану консультацію наступних лікарів та спеціалістів:

психолога, лікаря сімейної медицини, анестезіолога, кардіолога, невропатолога, ревматолога, гастроентеролога та лікаря-онколога, або поставити інші загальні питання не виходячи з дому. Для цього треба написати повідомлення за адресою: hospice.poltava@mail.ru, або зателефонувати за  тел. 093-887-00-74 (волонтерська служба).

Такі консультації відбуватимуться в рамках благодійної акції  «Запитай поради у лікаря», яку проводить Полтавська обласна благодійна організація «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги».  Ця акція спрямована на допомогу людям похилого віку, яким важко виходити зайвий раз з дому та на людей, які працюють повний робочий день й не мають можливості відвідати лікарняний заклад.

Наталка МОСКАЛЕНКО

До списку новин