загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чому довгожителі погано харчуються

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені висунули гіпотезу, згідно з якою дієта з малою кількістю поживних речовин сприяє продовженню тривалості життя. В чому причина такого явища дізнавалась "Країна здоров'я".

Стаття в журналі BioEssays стверджує, що причиною такого явища є те, що при нестачі поживних речовин організм вмикає захисні механізми, які допомагають організму вижити та зберегти репродуктивну функцію.

У такому режимі в організмі відбувається скорочення витрати енергії та сповільнення обміну речовин. В результаті такого функціонування організму сповільнюється процес старіння та продовжується тривалість життя. Для підтвердження цієї гіпотези були здійснені відповідні експерименти, зокрема на мишах. Дієта з низьким вмістом поживних речовин здатна не лише продовжити тривалість життя та зменшити ризик виникнення онкологічних захворювань.

До списку новин