загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Родимки розкажуть скільки ви проживете

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Австрійські вчені виявили, що родимки є однією з ознак того, що людина може жити довше, ніж середньостатистична. Детальніше про цей взаємозв'язок дізнавалась "Країна здоров'я".

Науковці переконують, що якщо у людини на тілі знаходиться більше, ніж сто родимок, то вона має усі шанси прожити довше, адже володіє більш міцними кістками. Міцніші кістки в такому разі стають перешкодою на шляху до виникнення остеопорозу. Також спеціалісти переконують, що особи з великою кількістю родимок на тілі виглядають молодше за своїх ровесників, оскільки їхня шкіра зберігається у кращому стані. Спеціалісти пояснюють такі особливості організму тим, що у власників значної кількості родимок виробляються білі кров'яні клітини, які містять частинки ДНК, що попереджають дегенерацію. Також ознаками того, що людина проживе довше є здорові очі, серце та добрий стан м'язової системи.

До списку новин