загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Хвороби, які можна визначити за запахом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Науковці вже склали цілий перелік продуктів. які можна визначити за допомогою нюху. Детальніше про те, що це за хвороби та як вони пахнуть читайте у "Країні здоров'я".

Для виявлення захворювань за запахом існують спеціальні прилади, спектрометри, які здатні виявляти молекули у повітрі, які з'являються коли людина видихає. Наприклад, даний прилад, який назвали "електричним носом" виявити рак легенів за рахунок цілої сукупності молекул, які з'являються при видиху. При нирковій недостатності з'являється специфічний запах, який нагадує нашатир. Також запах при захворюваннях нирок часто описують як рибний або запах сечі. При діабеті, який не лікується запах подиху людини здається фруктовим.Повітря має запах виноградного соку або виноградногоароматизатора, який використовується у приготуванні різноманітних продуктів.

До списку новин